Delta International Houten Delta International Houten Pelmolen 11, Houten

Relatiegeschenken in Houten                       

Delta International bv is al bijna 25 jaar gevestigd in Houten, zowel met Uniformuitrustingen als met Promotionele artikelen. (De relatiegeschenken uit Houten)

Voor bedrijven en verenigingen in Houten

Delta International bv is al jaren lid van de IKH bedrijvenvereniging, de Houtense bedrijvenvereniging. IKH (Industrieel Kontact Houten)
Door het persoonlijke contact is het voor Delta International bv extra leuk om de collega bedrijven en verenigingen of korpsen uit Houten en omstreken bij te staan met het uitzoeken van een origineel relatiegeschenk. De relatiegeschenken worden vaak persoonlijk afgeleverd in Houten of opgehaald op De Pelmolen 11 in Houten.

Relatiegeschenken in Nederland          

In principe levert Delta International bv aan heel Nederland relatiegeschenken vanuit Houten. De klanten zijn verspreid over het hele land. In Nederland worden de relatiegeschenken per Post.nl (track&trace + handtekening) verzonden en worden over het algemeen binnen 2 dagen op de bestemming afgeleverd.

Relatiegeschenken naar het buitenland

Delta International bv. levert echter ook aan het buitenland. Als er relatiegeschenken vanuit Houten naar Duitsland, BelgiŽ, Bonaire etc. verzonden moeten worden zoekt Delta naar de beste en goedkoopste oplossing voor het verzenden.

Showroom in Houten

In Houten heeft Delta International bv een showroom waarin veel relatiegeschenken en uniformuitrustingen te zien zijn, van bedrukte pennen, wapenschilden, USB sticks tot geborduurde emblemen met logo, bedrukte T-shirts, epauletten en kogelwerende vesten.

Koffie in Houten

U bent altijd van harte welkom om te kijken in onze showroom in Houten, wellicht om ideeŽn op te doen voor een wapenschild, een geborduurd embleem, een medaille of een 3d presse-papier of een ander relatiegeschenk, graag wel even vooraf een afspraak maken.
info@deltahouten.nl of bellen 030-6380680

Route naar Houten

Route naar Delta International bv in Houten

Relatiegeschenken gidsen Houten

Relatiegeschenken in Houten door Delta International bv
Delta International bv onderhoudt nauwe betrekkingen met veel fabrieken in Nederland maar ook in het buitenland.
Relatiegeschenken rubrieken met een aantal relatiegeschenken en promotionele gidsen.
Als het unieke relatiegeschenk in deze gidsen niet gevonden kan worden mail dan even uw wensen naar info@deltahouten.nl  want er is veel meer mogelijk.

Relatiegeschenken in Houten per bus.
De Ford Transit bus van Delta International bv is inmiddels een vertrouwd gezicht in de straten van Houten.
Hoewel de meesten goederen per post.nl vanuit Houten verzonden worden moet de Delta bus regelmatig ingezet worden om de uniformuitrustingen en relatiegeschenken ter plekke af te leveren. Zeker als het gaat om artikelen voor de overheid, defensie, belasting, justitie en politie. Ook als de relatiegeschenken met spoed geleverd moeten worden zal Delta International bv uit Houten er alles aan doen om het mogelijk te maken!

 Houten relatiegeschenken


Voorbeelden van houten relatiegeschenken uit Houten