Delta International Houten Delta International Houten Pelmolen 11, Houten

 Promotieclips

Delta International bv, relatiegeschenken in Houten.
Little things mean a lot ! 

Delta International bv promotieclips                         
(De officiŽle vertegenwoordiger van Markclip)
De gepatenteerde promotieclips van Delta International worden verpakt in representatieve bureaudoosjes van ca. 160 - 250 stuks. Afhankelijk van het type promotieclip.

Waarom kiezen voor de promotieclips van Delta International bv. Delta international is al bijna 25 jaar het vertrouwde adres voor zowel uniformuitrustingen maar ook voor allerlei promotionele artikelen.
Als u voor Delta International kiest, kiest u niet alleen voor kwaliteit en betrouwbaarheid maar ook voor de scherpste prijs.

Zodra uw aanvraag binnen is sturen we u z.s.m. de actuele prijzen, als u daarop een EPS bestand kunt mailen van uw logo of zoals u het wilt hebben maken we z.s.m. een vrijblijvende proef ter keuring.

De promotieclips, maar ook de aXionclips en de wingclips zijn gepatenteerd op het beste buigsysteem dus de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.
De productiesnelheid is ondanks een toenemende vraag verhoogd, een levertermijn van ca. 2 weken is hierdoor haalbaar.
Mail s.v.p. even naar info@deltahouten.nl

Hiernaast afgebeeld:De wingclips van Delta International bv.
De Wingclip is een unieke clip met talloze mogelijkheden. Wat dacht u van een standaard 2-zijdige bedrukking (uniek in de wereld!) en leverbaar in 5 verschillende modellen: standaard, rechthoek, cilinder, ovaal en rond.

 

Delta International bv. promotieclips, aXionclips, wingclips en cornerclips, de beste keus voor clips. Kijk voor meer informatie ook eens op onze link site.
Delta Promotieclips

Hiernaast afgebeeld de aXionclips van Delta International bv
De aXionclip van Delta International is door zijn 11 standaard vormen en zijn enorm hoge bedrukking kwaliteit een exclusief en onderscheidend product. De verschillende modellen stellen u in staat om zowel een logo als een product te promoten.

√ Exclusief
√ Minimum afname 2.500 stuks!
√ 11 verschillende standaard modellen
√ Bedrukking in 8 kleuren mogelijk

 

Delta International bv - relatiegeschenken in Houten.

voorbeelden van de Axionclips van Delta International bv
De aXionclip van Delta International is nu leverbaar vanaf 2.500 stuks! Vanaf heden is de minimale afname van de aXionclip van 5.000 stuks naar 2.500 stuks gegaan. Dit betekent dat de drempel om de exclusieve en veelzijdige aXionclip te bestellen aanzienlijk verlaagd is.
          

Voorbeelden van de oeroude hoekclips ( reliŽf )

De hoekclip van Delta International bv :

Al meer dan 100 jaar geleden werd deze papierbinder uitgevonden en tot op heden is dit geniale concept nog uiterst succesvol.* De hoekclip van Delta International voegt een waardevolle, extra dimensie toe: uw eigen bedrijfsnaam of logo. Permanente binding. Nog steeds even nuttig als vanouds, maar nu op stijlvolle en opvallende wijze voorzien van uw identiteit, kunt u meerbladig correspondentie en documenten zorgvuldig en permanent bij elkaar houden. Stijlvol en nuttig. Het lichte materiaal met daarop de zuivere reliŽfweergave van uw beeldmerk of bedrijfslogo geeft documentatie en zakelijke correspondentie blijvend de gewenste uitstraling. √ Stijlvol . √ Onderscheidend . √ Verzorgd. √ Kleuren : Het is niet alleen mogelijk om de Cornerclip te voorzien van uw logo, maar de Cornerclip is leverbaar in 4 kleuren: blauw, rood, goud en zilver. Een Cornerclip geheel in eigen kleur is ook mogelijk.( alleen vanaf grote aantallen ) ReliŽf weergave: Een handgemaakte gravure geeft een opvallende reliŽf weergave van uw naam of logo, waardoor uw brieven en documenten er verzorgd en gedistingeerd uit zien. Het resultaat is een 'Classic Style' clip in een eigentijdse uitvoering. Vraag vrijblijvend offerte aan, graag even mailen naar info@deltahouten.nl

Delta International aXionclips
( afgebeeld 8 modellen aXionsclips )
Door de 11 standaard modellen en het grote bedrukking oppervlak is de aXionclip bij uitstek geschikt voor het afbeelden van een product of logo. Vraag vrijblijvend offerte aan bij Delta International, bij voorkeur even mailen naar info@deltahouten.nl (Delta International is uw officiŽle vertegenwoordiger van Markclip ) little things mean a lot ! Gepatenteerde aXionclips, kwaliteit voor een scherpe prijs en snelle levertermijn, (na goedkeuring, ca. 2 weken !)

 

 

Delta international bv - relatiegeschenken in Houten.
De gepatenteerde promotieclips van Delta International worden verpakt in representatieve bureaudoosjes van ca. 160 - 250 stuks. Afhankelijk van het type promotieclip.
             Nieuwe promotie clip:
Delta International bv, promotie clips
afgebeeld de ovale aXionclip
           

Nieuwe promotie clip:
Delta International bv, little things mean a lot!

Nog meer keuze tussen de promotie clips

Afgebeeld: schildmodel van de aXionclip

            Bedrukte Wingclips
Delta International Wingclips standaard dubbelzijdig bedrukt! Vanaf heden zullen alle opdrachten voor de Wingclip standaard aan twee zijden bedrukt worden. Voor het bedrukken van de achterzijde worden geen kosten in rekening gebracht. Dit betekent dat de Wingclip van Delta International nu nog handiger in gebruik is, en dat u optimaal gebruik kunt maken van zijn vorm. Natuurlijk is het ook mogelijk om de voor- en achterzijde van een andere bedrukking te voorzien. Dit kan erg handig zijn voor het vermelden van vestigingsgegevens op de achterzijde. Minimum afname: 2500 Wingclips, verpakt per 200 stuks in een representatieve bureaudoos. ( deze standaard verpakking is kosteloos ) Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan, mail a.u.b. even naar info@deltahouten.nl (Delta International bv is uw officiŽle vertegenwoordiger van Markclip ) little things mean a lot ! ) Gepatenteerde Wingclips, de beste kwaliteit voor een scherpe prijs en snelle levertermijn, (na goedkeuring, ca. 2 weken !) 
                      

Promotieclips met QR code, het vraagt om interactie, als je deze paperclip op offertes of orderbevestigingen ziet zitten pak je toch even je smartphone om te kijken.
                          
Promotieclips met lasergravure, ook persoonlijke lasergravure.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan, mail a.u.b. even naar info@deltahouten.nl
                   

ACTIE: nieuwe doosjes voor promotieclips bij Delta International